Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://uckuyumtal.meb.k12.tr
Adres : ÜÇKUYU MAH. ELAZIĞ BULVARI NO274 PK21100 YENİŞEHİR/DİYARBAKIR
VİZYON : Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip eden, alanında uluslararası normlara ulaşmayı hedefleyen örnek bir öncü okul olmaktır.
MİSYON : Turizm sektöründe öncü bir kurum olarak çalışan ve müşteri tatminine önem veren, sektörün gereksinim duyduğu yabancı dil bilen, nitelikli elemanlar yetiştiren ve öğrencilerini hem mesleğe hem de yüksek öğrenime hazırlayan bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : Okulumuz 20119-2020 Eğitim öğretim yılından itibaren Protokol Proje okulu kapsamına alınmıştır.

Otel Odası :36
Öğretim Şekli :TEKLİ
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Ulaşım, toplu taşıma araçları ile yapılmaktadır.
Ulaşım : Belediye otobüslerinin Araştırma Hastanesi´ne giden araçları ile okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : ÜÇKUYU MAH. ELAZIĞ BULVARI NO274 PK21100 YENİŞEHİR/DİYARBAKIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0
Kontenjan Bilgileri : 150
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %10
Sportif Etkinlikler : Galeri bölümünden okulumuzun sportif etkinliklerine ulaşabilirisiniz.
Bilimsel Etkinlikler : Galeri bölümünden bilimsel etkinliklerine ulaşabilirisiniz.
Proje Çalışmaları : Projelerimiz bölümünden ulaşabilirsiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Galeriden ve projelerimizden okulumuzun yurt dışı proje faaliyetlerine ulaşabilirsiniz.